Skip to content →

F.A.Q

Kami tahu anda masih lagi ragu-ragu dan risau. Biar kami jawab segala kerisauan anda kerana kami ingin memberikan anda pengalaman terbaik sebelum anda betul-betul ingin memiliki Serum Bconfident ini.

BETUL KE BERKESAN?

Ya, kami jamin yang ianya berkesan. Anda tidak perlu risau kerana pembelian anda adalah ‘tiada risiko’, wang anda akan dipulangkan jika didapati Serum Bconfident ini tidak berkesan dalam tempoh 30 hari penggunaan dan anda harus sertakan rekod transaksi anda kepada kami.

TAK RISAU KE KALAU RAMAI MINTA REFUND?

Tidak! Kerana kami yakin dengan KEBERKESANAN produk kami!

KALAU BETUL-BETUL BERKESAN, KENAPA JUAL DENGAN HARGA MURAH?

Kami sentiasa memegang prinsip jujur dan telus dalam berniaga. Sebenarnya harga RM90 merupakan harga PROMOSI kami. Jika nak dapatkan HARGA PROMOSI, kena cepat hubungi kami. Kami tidak sanggup mark up harga melambung sehinga 500% dari harga kos pengeluaran kami. Biarlah kami untung sedikit asalkan dapat MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH ANDA. 

 NI ORI KE TAK ORI NI? TAKUT TERBELI YANG FAKE!

Produk kami adalah produk original yang dikeluarkan oleh HQ. Kami jamin 100% Serum Bconfident yang anda beli dari kami adalah stok yang diperolehi dari HQ dan bukan dari tempat lain.

BETUL KE SELAMAT PAKAI SERUM BCONFIDENT NI? TAKDE KESAN SAMPINGAN BURUK KE?

Jika kami berani jamin ianya 100% berkesan, sudah pasti ianya tidak meninggalkan sebarang kesan negatif kepada pemakainya. Ini jaminan kami! Bahan-bahan di dalam SERUM BCONFIDENT adalah disahkan selamat dan terhasil dari sumber semulajadi. Kalau tak selamat pasti NPRA ( National Pharmaceutical Regulatory Agency ) tidak akan memberi kami NOT KKM.

SAYA MASIH MENYUSUKAN BAYI, BOLEH KE GUNA?

Boleh tiada masalah! Ramai pelanggan kami terdiri daripada kalangan ibu-ibu yang sedang hamil dan ibu-ibu yang masih menyusukan bayi. Kami memang menyarankan anda menggunakan Serum Bconfident semasa dalam tempoh ini, kerana faktor kehamilan dan penyusuan akan membuatkan payudara anda kendur dan tidak cantik.

KALAU DAH DAPAT BENTUK YANG DIINGINKAN, BENTUK PAYUDARA AKAN KEKAL TAK? ATAU KENE PAKAI SETIAP HARI?

Lepas dah dapat bentuk yang diidamkan. Boleh berhenti guna. Bentuk akan kekal kerana Serum Bconfident ini terhasil daripada sumber semulajadi. InsyaAllah kesan akan berpanjangan. Kalau nak teruskan penggunaan juga tiada masalah. Pakai jarak-jarak pun tidak mengapa.

SAMPAI RUMAH KE LEPAS BELI NI? TAKUT JUGA KENA TIPU. BAYAR-BAYAR BARANG TAK SAMPAI.

Kami telah pos beribu-ribu unit sejak tahun lepas. Anda sama sekali tidak perlu risau dengan soal penghantaran. Jika order dah confirm, kami akan sertakan TRACKING NUMBER kepada anda. Anda boleh semak sendiri parcel anda berada dimana.

KLIK SINI UNTUK MENYEMAK PARCEL ANDA.